SNEL CONTACT?

 

E-mail: info@loopbaantoekomst.nl

 

 Bel: 06-47864636

 

   VESTIGINGEN:

   Leiden                   Leiderdorp

   Amsterdam            Haarlem

   Den Haag               Alphen a/d Rijn

   Utrecht                  Alle grote plaat-

   Rotterdam              sen in Nederland

 

Direct offerte

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan >>

Bel mij gelijk terug

Graag uw naam en telefoonnummer invoeren.

Gratis nieuwsbrief

Loopbaancoaching individueel

 

Wat houdt loopbaanbegeleiding bij ons in? 

Er zijn meerdere redenen waarom mensen overwegen hun loopbaan eens onder een vergrootglas te leggen. Bij deze link https://youtu.be/PjISMEZoByo ziet u er meer over. Als u na een vrijblijvend gesprek besluit een traject aan te gaan, volgt er meestal een serie van 4-6 gesprekken van 1 á 2 uur per gesprek. Wij analyseren uw vraag aan de hand van 3 verschillende methodieken. Zo kijken wij vanuit verschillende invalshoeken naar uw vraag en dat levert gegarandeert een resultaat waarmee u verder kan. Wij laten u niet gaan voor dat u tevreden bent. Na afloop van het traject, geven wij nog 3 maanden nazorg via de mail.

Herkent u dit? (fase: Wat wil ik, wat kan ik?)
U vindt het werk saai, stressvol en weet niet meer wat u wil of motiveert? Of u doet fysiek zwaar werk, of u baan staat op de tocht en wil om die reden naar een andere baan. Of, u bent al lang bij dezelfde werkgever en weet dat dit u niet motiveert, of u weet dat wel, maar weet niet hoe dat te vertalen naar een nieuw perspectief. Allemaal redenen om eens goed na te denken over wat u nog meer zou kunnen op de arbeidsmarkt.

Tegelijkertijd weet u niet wat u wel motiveert en/of heeft u een licht vermoeden, maar het brengt u nog niet in actie, want u weet niet hoe. U ziet geen perspectief meer? U blijft zitten waar u zit, maar verliest gaandeweg uw zelfvertrouwen en de kracht en energie om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dat u te ver en de gesprekken met naasten in uw omgeving brengen u niet verder. Wellicht het moment om eens bij Loopbaantoekomst aan te kloppen voor een vrijblijvend gesprek. U kunt daarna in alle rust thuis beslissen of wij u verder kunnen helpen. Neemt daar gerust de tijd voor. Hoe dan ook, wij laten onze klanten niet vertrekken zonder een goed onderbouwd perspectief.

Het filmpje van onze branchevereniging NOLOC sluit aan op die loopbaanvragen en wij van Loopbaantoekomst helpen die vragen op te lossen. 

Doel
Senior coaches begeleiden u naar dit nieuwe perspectief en gaandeweg het loopbaantraject voelt u de energie en kracht weer terugkomen die nodig om een ander perspectief te creeren.  Daarbij zetten wij een stijl van coachen in die kan worden gekenmerkt als een onderbouwde weg naar een andere baan, empatisch, analyserend, maar vooral resultaatgericht. Wij bieden u een andere en verfrissende kijk op uw mogelijkheden en leggen dat aan tegen de vraagaanbod verhouding op de arbeidsmarkt. 

Baan vinden, wees je concurrent vóór!  (fase: hoe bereik ik een andere baan?)
Als voornoemde problemen zijn opgelost, bent u klaar om te gaan solliciteren. Ook daarbij kunnen wij u helpen, maar dat is dan wel een nieuw traject, meestal 2 tot 4 gesprekken. Voldoende werkgelegenheid is afhankelijk van economische groei en anno 2021 zijn die mogelijkheden beperkt door Corona. Toch zijn er nog veel sollicitanten die reageren op een dezelfde baan. Wij hebben echter een methode bedacht waarbij u vele concurrenten achter u laat en als eerste bij die baan bent. Maak een vrijblijvende afspraak om te horen hoe dat gaat. 

Referenties
Klanten ervaren de coaching bij Loopbaantoekomst als zinvol en een houvast voor de toekomst, zie ook http://bit.do/fGS83. Zij werken optimaal aan hun doel, zowel tijdens de gesprekken als later via de mail. Het Motivatie Analyse Model (MAM), wordt daarbij meestal ingezet.

Locaties
In Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Leiden, A´dam, R´dam, Voorburg, Den Haag, R'dam en Utrecht. In de rest van Nederland, van Noord tot Zuid en van West tot Oost, zijn wij ook actief en hebben we spreeklocaties

Fiscale aspecten en tarieven
Vaak is een werkgever bereid de kosten van een loopbaanbegeleidingstraject te betalen of als u de kosten zelf gaat betalen, zijn de kosten weliicht aftrekbaar van de belasting, informeer bij www.belastingdienst.nl
Voor meer informatie bel 06-47864636 en vraag naar Hans van Zwieten of vul u gegvens in bij deze link https://www.loopbaantoekomst.nl/contact

Joomla Templates - by Joomlage.com
Website ontwikkeld door Inspire Creations