SNEL CONTACT?

 

E-mail: info@loopbaantoekomst.nl

 

 Bel: 06-47864636

 

   VESTIGINGEN:

   Leiden                   Leiderdorp

   Amsterdam            Haarlem

   Den Haag               Alphen a/d Rijn

   Utrecht

   Rotterdam

 

Direct offerte

Geïnteresseerd in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan >>

Bel mij gelijk terug

Graag uw naam en telefoonnummer invoeren.

Gratis nieuwsbrief

Loopbaancoaching individueel

Hulp bij baanswitch in 2017? 
Komt u er alleen niet uit en wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen met een loopbaanexpert, bel dan naar 06-47864636 of mail naar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Het eerste gesprek is gratis.

Herkent u dit?
U vindt het werk saai, stressvol of weet niet meer wat u wil of motiveert? U bent al lang bij dezelfde baas en weet dat dit u niet motiveert. Tegelijkertijd weet u niet wat u wel motiveert en/of heeft u een licht vermoeden, maar het brengt u nog niet in actie, want u weet niet hoe. U ziet geen perspectief meer? Gaandeweg verliest u uw zelfvertrouwen en hoewel dat gebeurt, gaat dat u te ver. Wellicht het moment om eens bij Loopbaantoekomst aan te kloppen voor een vrijblijvend gesprek. U kunt daarna in alle rust thuis beslissen of wij u verder kunnen helpen. Neemt u daar gerust de tijd voor als u dat wilt. Hoe dan ook, wij laten onze klanten niet vertrekken zonder een goed onderbouwd perspectief, dan wel een andere baan.

Het filmpje van onze branchevereniging NOLOC sluit aan op die loopbaanvragen en wij van Loopbaantoekomst helpen die vragen op te lossen. 
 
Doel
Senior coaches begeleiden u naar de oplossing van uw probleem.  Daarbij zetten zij een stijl van coachen in die kan worden gekenmerkt als empatisch, analyserend en probleemoplossend. Zij bieden u een andere en verfrissende kijk op uw werk en loopbaantoekomst. Als resultaat bieden wij u: verbetering van uw functioneren, het vinden van een andere passende functie dan wel een carrièreswitch en het eventueel opheffen vab blokkades die u in weg staan.
Baan vinden, wees je concurrent vóór!
Als je voor noemde problemen hebt geklaard, ben je rijp om te gaan solliciteren. Wij kunnen je daar ook bij helpen.
Werkgelegenheid is afhankelijk van economische groei en/of politieke besluitvorming. Daar hebben wij geen invloed op. Wel hebben wij invloed op de snelheid waarmee u een andere baan vindt. Wij helpen werkzoekenden nl. verder met een methode, waardoor zij als eerste bij de vacature (in maak) zijn en hun concurrerende sollicitanten achter zich laten. Dat is vervelend voor die concurrenten, want wij realiseren ons dat die voorsprong ten koste gaat van andere werkzoekenden. Maak een vrijblijvende afspraak om te horen hoe dat gaat. Niets hoeft, alles kan. 

Referenties

Klanten ervaren de coaching bij Loopbaantoekomst als zinvol en een houvast voor de toekomst. Zij werken optimaal aan hun doel, zowel tijdens de gesprekken als daarbuiten. Het Motivatie Analyse Model (MAM), wordt daarbij meestal ingezet . Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Locaties
In Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Leiden, A´dam, R´dam, Voorburg en Utrecht

Fiscale aspecten en tarieven
Soms is een werkgever bereid de kosten van een loopbaanbegeleidingstraject te betalen of als u de kosten zelf gaat betalen, zijn de kosten aftrekbaar van de belasting. Informeer bij ons naar de voorwaarden.  

Wij bieden 4 verschillende korte trajecten, vanaf € 74,-- per uur, ex btw.  Tarieven op basis van inkomen. Meer info: download de pdf

pdf download

Joomla Templates - by Joomlage.com
Website ontwikkeld door Inspire Creations